Monday, May 13, 2013

First 2 months photo


Tengok balik gambar baby time kecik olololo tomeinyer..
Betul orang cakap muka baby akan berubah dari masa ke semasa..
Masa baru lahir tembam je dia..maklumlaa lama dok berendam dalam air ketuban tu..
Pastu a few days tu dia akan mengecut sikit..haha my theory
Tp suka kuarkan buih dari mulut tu yg tak berubah..suka kerut kening pun tak berubah.. 
Jom tengok baby adelia raihannah...mama lap u..

Fresh from oven..haha

Ni masa baru lepas lahir..lain benor rupanyeee...garang..

Ni buat muka comey...


Ni kecik2 suka dah main buih..
Jom tuka pampers...haha mashamnyeeee muka..suka bogel ek..

Ni nak nyorok dari mama..mama nampak laaa...hihi


Ni gaya tido..tangan mesti keatas..kalau ikat tangan dia nanti dia meronta2..
Paling suka gambar ni...tengok muka dia kena mandi...buat mama senyum je tengok gambar ni..

Muka sedih jeee...geram laaa..

Bila dah kepenatan..mana2 pun boleh tido...

Muka orang kena botakkan...hihi but still cute..

0 Comments:

Post a Comment