Monday, May 13, 2013

Rocker - fisher price

Time aku awal2 preggy dulu..beriya-riya aku pikir nak beli rocker fisher price ke idok..
Time tu ade website ala ala groupon buat sale..harga rm180++..harga asal almost rm300 kot..
Walaupun harga dah murah dari harga asal tapi aku still rasa mahal..sebab dia dalam kategori bukan keperluan..hahaha mama kedekut
Aku just takut baby taknak dok kat dalam tu je..at last aku beli gak laa..well u know me,aku kalau nak something aku mmg xsabar..kang kempunan plak baby dalam pewuut ni..
Now baby dah sebulan lebih..siang memang aku tidorkan baby dalam rocker ni..lena dia tido..then aku boleh goyang2 dia suh dia mamai..xpayah pakai buaian..
If dia start berbunyi aku goyang balik so that dia perasan ade org kat dia..nanti dia sambung tido balik..
Aku rasa berbaloi gak laa aku beli fisher price rocker newborn to toddler ni..tapi still to early nak cakap dia guna sampai dia besar..tengok mood baby laa nanti..tapi so far oklah dia nak duduk kat dalam tu..tp kalau baby tengah meragam tak jalan jugak rocker aku ni..kena gak laa dukung or meriba.
Ade satu lagi rocker anak buah aku hadiahkan..aku guna masa pantang kat kampung hari tu..now dah ade 2 rocker..haha xpelaa nnt kang kat kg bleh bawak..







1 Comment:

  1. Faana Roslan said...
    Salam, hi sis..tumpang iklan ye..hehe :)

    Kalau ada sesiapa nak beli fisher price rocker murah, hanya RM155 sahaja!!! Green/Blue (Ready Stock)..

    PM inbox or SMS/whatsapp 019-3218408..!

    Untuk lebih detail boleh lawati laman promosi ni: http://eyeteamama.blogspot.com/p/fisher-price-newborn-to-toddler.html

    TQ!

Post a Comment