Monday, January 5, 2009

PaintBall War

venue : Dusun Ali King,Gombak
Date/Time : 4/1/2009 ,10.30am

yeaahooo...war time...aku bangun awal giler sebab nak kena kumpul kt shell gombak...
diorg ckp pkl 9am dh ade kt sana....aku sampai sana pkl 9 sorg pun lom nampak batang hidung....
ish..aku yg terlebih smgt....
pkl 9.30 baru laaa semua muncul...biasa laa janji melayu...aku jer stay dengan malay adat.....
wanita melayu terakhirkan...hhahaha

then breakfast plak kt burger king even aku dah breakfast kt mcD....kihkihkih....
mmmm ramai gak laaa yg join around...18 orang....4 jer girls yang lain semua guys....
then tempat perang dia betul2 dekat dusun...
sib baik bukan musim durian....

kitorg main dalam 3 games...with 200 pelets sorang...aku nyer peluru xabis2....
yang fisrt game main lagi laaa...dok satu tempat xgerak langsung....
sampai laaa 2nd and 3rd round...baru aku tunjuk taring..
kena gak laaa 3-4 bijik peluru....yang ketara dekat lengan aku...biru lebam....

muzri lagi kesian...lebam kat pipi...betul2 atas tahi lalat dia....ntah laa aku or saper yg tembak....
hahaha...kang org ingat muzri punya love bites.....
tapi the sad news...team aku tiga2 kalah....
aku plak ade terpijak pacat yg kekenyangan...abis terpercik kat seluar aku....
sib baik bwk suar extra..then ade gak experince aku tertonggeng sorang2 time panjat bukit...

then on the way balik aku singgah main layang-layang dekat bukit layang2...
ramai giler yang main.....tapi malang laaa...hari nak hujan so angin xbanyak...
next time aku nak pg lagi...

k laaa....besok aku akan mengupload gambar2 time perang....
daaaa....

bincang strategi...

eh awek nih pun ade gak...phewiiiitttell thanks for coming..

4 wanita warrior...


aim betul2....uik...kecik nyer aku...



team milaa...team aku...
dekat bukit layang2..

P/S : and thanks to nik kerna sudi open table....
dekat desa melawati...selamat naik pelamin nik...

more pictures

2 Comments:

  1. ErnIe said...
    mcm best je ko main paintball ni..
    berapa charge ek?
    sibuk je tanya, padahal bukan ada kawan nak g main pun.. hehehe
    LynnDa @ PeNg said...
    kalu nak main satu dusun tuh kena ade rm20 org...sebab sewa dusun rm1300...
    pandai2 laa kira...
    so kalu kurang ko byr lebih laaa...
    try laa best...

Post a Comment