Monday, September 7, 2009

time sheet full

on Thursday... aku sebagai organizer yang dilantik oleh muzri...
took responsible to arrange breaking fast at Idaman or MSI.. wah poyo
aku arrange laaa..plan baik punya...so yg nak dtg ade laa dlm 5 org...
aku call ell..tup tup ell xdpt dtg meaning aku sorg je pompuan... so aku go on je laa kan..since semua org yg aku kenal...
aku n muzri sampai dulu...diikuti pinkie n ameer... ok laa..
then skali ade geng2 lain sampai... yang aku tak berapa kenali...
ade laa dlm 8 org guys kt sana..and aku sorg girl... what the heck...
Muzri ckp "alaa rilex laa linda..ko patut berbangga dikelilingi kumbang yang hensem2 semua nih.."
what daa... aku dh buntu kt situ.... mmm tak lama kemudian aku nmpk houzmet aku linda and bf dia tuyek... so ape lagi aku join jer laa table sana...
fuuhh feeling comfortable... oh lupa aku tgk si muzri pun dah kurus skrg...
dia cakap..makin hensem kan aku...adduuhhh .... dia puji diri sendiri... tp xper laa aku prnh puji diri sendiri gak... hahaha

Friday... aku berbuka dekat little penang cafe.. ngan yan n hubby,saiful,linda n tuyek

eh beriya si saifool nih nk masuk cam..
aku pun dapat cap tuh tau..saiful kasi sorg 1.. tq saiful

Saturday...aku pegi Nilai tempat Asya... saje je g jalan2 sana... saje nak g berbuka ngan asya kt sana... lepas nih minah ni dh nak further study kt jepun lagi... dia ckp may b within 2 years or more more more... meaning xnak balik dh... nk keje sana jer...
huhuhuhu... malam nak tido umah dia tuh... aku xdpt lelap..
panas giler... aku tido luar plak...sejuk giler... waaa xdpt tido... aku just dpt tido 1 hour jer... pastu bgn sahur...huhuhuhu
teka air latte nih berapa?? dekat star hut.. kat nilai.. bkn starbuck yer...

Sunday morning... aku dah bangun awal nak gerak balik..between aku dpt hadiah dr asya..dia kasi karpet dia yg lembut tuh n drawer utk simpan baju.and 1 pokok bonzai..
dia kan dh nak fly.ape salah nyer sedekah kt aku..tq asya
kitorg bersiap nk g car boot sale shah alam... aku gerak dari nilai... mmm korg paham laa..aku xprnh lepas area shah alam tuh..even dh g berapa kali..
berpusing2 aku kt shah alam tuh..almost give up skali aku nmpk jalan ke stadium..sampai laa jugak...pusing2 je xbeli ape pun..
since financial x mengizinkan...

Then sunday evening... i organize skali lagi reunion for majlis buka pose at KGPA(Kelab Golf Perkhidmatan awam) opposite eastin hotel tu..
mmm not bad laaa breaking fast kt sini... rm42.90... not bad laaa
kitorg dpt meja n view yg agak menarik... outdoor tepi padang...
and kat sana got variety of food.. kambing golek,ikan bakar,ketam..
eh byk laaa... and so happening...but on that day very the ramai org..
full houz... may be bcoz of weekend kot..
so semesdian batch 96-00 yg dpt hadir 14 org.not bad laa susah tau nak gather semula.
since masing2 dh ade komitmen kan..
ade laa jugak a few yg ade emergency xdpt dtg.. lai yang bersemangat nk dtg. xdpt gak hadir..
coz she's bleeding.. dh nak due dah..
have chit chating there until 10pm .diorg dah advance..masing2 chat pasal houz loan laa..
masing2 dh beli rumah..pasal family laa..pasal kereta..pasal ambition masing2..aku hanya mampu mendengar je.. im glad semesdian yg success..and sorg kwn nih dh pakai mazda rx8 lagi..
aarghh sgt jeles.. we are the last left the KGPA...
hahaha
out bb kena kepit... sibapa is safry...and syapeq
pinkiesh tu fikri...yg sebelah dia sharoo... othai..
ape perbezaan nyer???
oppss gmbr blur laa..

Sunday... aku plan nk tidoo jer hari tuh...sbb semalam dh siap turun sahur kat mamak...
dlm kul 12pm cousin aku call...dia ckp sesat kt kl..
so aku p fetch dia and escot sampai eastin hotel..mmm eastin hotel nih xlaa bagus sgt..
bilik rm253 mcm ape jer...nama je gah.. cousin aku dok sini sbb ade course nk attend..
breaking fast together then pg OU shopping2 sikit...
aku xtahan godaan tgk kebaya purple...so i grab laa 1..nnt nk cr kain utk match ngan kebaya tuh...sooo sweet
Then malam tuh aku dpt call dr Abang Janggut..dia ajak teman dia makan..sbb td buka dia mkn sikit2 je..kul 10 lbh br nak g isi perut...
giler ahhh...
my cousin gee masing2 muka penat..senyum pun xikhlas..gee with fren

3 Comments:

  1. echoesdesign said...
    hahahaha....funny...terbalik plak...
    on thursday ko kat MSI, akoo kat curve...buka @ TGIF...on friday plak akoo kat MSI...ko kat curve....

    hahahahahahahahahah
    LynnDa @ PeNg said...
    waa perut western tuh...
    buka pose mkn kt TGI...
    best ker?
    echoesdesign said...
    ahahahha...bukan perut western la...kalo berbuka takde selera sket nk makan nasik...

    ok la TGI...akoo memang slalu pergi dari dulu...amik set meal dia, baru rm29.90++...tue pun tak abis...appetizer dia aje dah kenyang....2 org makan ngan air dlm rm80++ kot...tue pun tak larat nk abiskan..hahahahaha

Post a Comment