Tuesday, February 24, 2009

benci!! benci!!!

huhu...lama x update blog....
aku lately bz sgt.....support aku...programmer aku...
then ade saatu hal yg membuatkan aku mls nak dtg kerja..
aku kena deal dengan manager sorg nih...
ya allah xpaham betul what she really want me to do...
ckp laju mcm bertih jagung....even aku suh dia ckp slow pun aku xdpt catch up....
she expect me tahu segala dah ker??/
tooo technical dia ckp....
ape aku buat semua salah....biler aku byk tanya dia mula tinggi suara....
tp dia mmg mcm tuh...even dak cina kt depan aku nih selalu kena....
ckp mcm nak gaduh...but that their working style laaa...
but not for me....huhuhuhuhu
last2 aku xtahan sgt...aku ckp kt senior aku....
dia pun explain laa...haaaaaaaah senang pun aku paham....
hishhhh...aku sgt down skrg nak pg keje......
benciiiiiiiiiiii!!!!

4 Comments:

  1. PanAdoL7e said...
    still lurve u no matter wut
    LynnDa @ PeNg said...
    love me??thank you...thank you...
    ~ miss femme fabulosity ~ said...
    sedihnya...

    hold on girll....!!

    im comingggg...!! ;D

    sygku, sorry sgt sgt sgt. plan yg ku atur utkmu, terpaksa di postpone. ini karena daku terlalu busy menyusun planku yg huru hara..!

    benci...benci ;(
    LynnDa @ PeNg said...
    its ok....
    at least ko ingat besday aku...
    ok take ur time clear kan jadual ko yg huru hara tuh....
    wah2 penuh jadual tahunan ko ek??

Post a Comment