Thursday, February 5, 2009

Financial Year

aper aku nak story...
lepas pening wat oracle report nih...kepala aku pun dah jadi biooll..
tapi im soooooo happy today...bangun pagi dengan keadaan yang ceria...
coz i had settled all the bugs at KTNB.....
i dunno where's the spirit come....
hope everyday i will ceria all the time...

Lets story about my AZAM 2009...

Azam aku pada tahun ini adalah SAVING.........
tapi banyak plak aku beli di awal2 tahun nih.....
tapi xper at least aku dah berjaya kurangkan hutang 'sepetak sawah' aku...
nampak laa sikit penyusutan dia....hoyyehhh...
keep it up linda....
so aku akan cuba not to spent money for useless thing...
but sometime i cannot stop myself to get something i want...
but i still not declared myself as a shopaholic....sebab beli pun ciput2 jer....
not sufficient money laa to buy...untill i langsai semua hutang 'sepetak sawah' aku
baru aku leh enjoy....
eh pastuh xleh enjoy ag....coz aku nak simpan duit untuk kawen plak...
xperlaaa bf belum ade pun...at least beringat....huahuahua...
mane tahu one day prince william datang melamar aku...

so lets remind each other....MENABUNG adalah amalan mulia....
ape aku merepek nih....

1 Comment:

  1. ndr said...
    tuh le dienye cik Lynda,, sila la mula menabung,,kan amalan mulia tuh,,hehe,,,tabung,,jangan tak tabung eh,,hehe,,,

Post a Comment