Friday, March 5, 2010

ade ade aje

hari tuh aku ajak Abg Janggut makan kat Waroeng Penyet memandangkan dia xpernah try waroeng penyet..
so aku tak tahu ape komen dia.. tp dia just puji tempe je sedap giler...
tempe je ke yang sedap? huhuhu
then borak2 sampai laa kedai tutup..
then Abang Janggut ajak lepak minum kt Chocolate plak..
lepak laa minum situ sambil mendengar dendangan lagu dari makcik The Curve..
band yang kt depan Asam Pedas tuh.. memang best giler suara dia..
and di akui oleh Abg Janggut.. ngah syok2 layan..baru smpt dengar 2 lagu..
diorg dh siap nk balik dah.. huhuhuhu
aku order air Fair Lady-Belgium milk Choclate...
giler best... choclate dia mild je.. tak pekat, tak cair..
tp betul2 buat aku nk tido gak laa..dh laaa romantik giler kt situ...
Abang Janggut siap suke giler choclate tuh..siap cakap rasa nak jilat2 je choclate yg kat tepi mug tuh...
hahahha...
nice view..
choclate meleleh tuh laa Abang Janggut nak jilat.. hahahaha
opposite ngan DOME,The Curve
Fair Lady serve in mug n warmer...walllaaahhh

5 Comments:

  1. angahirmi said...
    ehem......ehem....... ;p
    WAN SERABAI said...
    woi peng. bukan 'belgium' la ngok! 'BELGIAN'
    LynnDa @ PeNg said...
    alaaaa wan tuh pun nak berkira...
    tukar gium to gian je...
    belgium semua org tahu...hehehe
    metalrizca said...
    pergh!!
    meleleh aje waa nengok..
    =P
    aiNz said...
    sedapnya cklat leleh2 tuh.. tangkap leleh..

Post a Comment