Friday, May 21, 2010

when is the next bachelorette dinner??

semalam kitorang ade bachelorette dinner untuk Linda Tuyek and Nik..
nih memang kitorang akan buat untuk celeb pengantin baru...
gather n makan2 jer...
kali nih kitorang buat dekat The Gardens,The Curve..
tp masa kitorang lupa nk wat reservation awal2.. sbb ingat tak ramai yg join..
sekali yg dtg dlm 15 persons...
gardens plak penuh.. terpaksa laa tunggu..
kitorg try survey tmpt lain..
na try bumbu Desa..dah arrange meja dah..tp tensen tgk diorg nih mcm nak serve xnak serve jer bila kitorang mintak gabung meja...
aku masuk dalam dia..mmm ade bau semacam..kata nini tu memang bau satu minyak kt indon..
xsure minyak masak ke ape... tp masuk dalam x tahu mcmana nak makan... sbb mcm kena pilih lauk...
kitorang rasa mcm x seswey jer utk bergathering...
so time tu jugak The Gardens call..sib baik lom order lagi..kitorang pun blah.. hahaha
lama jugak laa nak tunggu meja clear.. kul 10mlm baru start nk order. hahaha
tp memang best biler berkumpul... satu ruang tu kitorang yg conquer..
gambar nanti korang tuggu dalam fb jer laa k...

tapi sedih laaa... masing2 dengan pasangan except me..
aku jer yg alone.. huhuhuhu so persoalan nyer.. when is my next bachelorette dinner?
because im the last in that group... huhuhuhu
semua org dok tanya... ooooo plzzz im speechless...
calon xde laaaa... please find for me one good guy please...
aku pun memang sangat2 worried...im 27th this year..next year dah masuk 28.. huhuhuhu
tengok kawan2 semua dah happy ngan pasangan masing2...
tgk semua dah ade anak.. what a happy family...
semoga aku jumpa dengan my mr right soon.... amiiiinnnn

0 Comments:

Post a Comment