Sunday, June 22, 2008

sabtu - shopping @ jalan TAR

woohooo...sabtu pagi aku teman Lina pegi Naza... waaa....tolong dia settle kan doc kereta baru dia...hehhe naza suria....aku tgh quit ok laaa dia punye material... cute pun cute....body pun keras compared to myvi... xsabar aku nak tumpang naik naza suria... Then...rushing balik...terus pegi masjid india dengan yan... we olls dh janji nak teman bakal pengantin g shopping... lagi pun leh kitorg survey baju purple.... sekali pegi kt JAKEL...ade SALLLLEE!!!... masuk cepat2...tgk lace dia...mak aih RM200 utk complete satu pasang.... turun2...tak mampu...then diorg kejar ikut tangga... tingkat 1 diorg offer RM150... tingkat G diorg offer RM100...nasib baik xde LG...kalu tak dpt RM50...hahaha then kitorg survey kedai kt luar pun cm xbyk lace... then pegilaa JAKEL balik....hehehe dptlaa aku lace purple....hehehe Penat giler hari tuh shopping... rasa nak pecah tumit kaki....

banyaknyer mane nak pilih...
wow....sooo sweettt...
pilih2.....
makcik banyak beli...
cantik tak...cantik tak...
yes...dah berjaya influence linda

4 Comments:

  1. Anonymous said...
    Peng...

    APsal ko letak gmbr yg muke aku comot habis?

    SilE jaWap..

    Hehe pape pun we ols having a really great n enjoy time together.. after long2 time x shops n lepak together.

    Tp camner nih peng.. mY baju SOOOO Over... almK! TerLebih Sudah.. hehehe

    - YaN -
    LynnDa @ PeNg said...
    hahaha...mane ade comot...ok ler tuh..

    hhhehe...takper..ko kan ketua rombongan che' kiah...
    m[i]ss eL[i]Na said...
    mak aih..nie sape yg nak kawen nie peng? ko ke yan? ehehehe.. hamboi2.. ooOOooo dulu ms kat xybase ckp aku mcm pengantin la hapa la baju lace sana sini..menci i~~

    tahun nie ko plak merasa ek ape aku rs.. ekekekek..

    anyhoo,baju lace mcm tu tak semestinya kena pakai bila kawen,OK. hahaha.. aku pedulik hapa org ckp baju bertunang ke.. baju nikah ke yg penting baju kurung aku semuanya adalah baju raya!! yeeehuuu!!!

    alamak,x sabar nk raya!!! lagi 3 bulan... gegegegege!! :)
    Anonymous said...
    Hehehe Ell u jgn x tau we alls nak jd glam kat wedding one of our friend kat PerliS AuguSt nnT hehehe...

    TerLebih SudaH. Tp BaJu Aku Mmg Over HabiS HuHu.. Peng HeLp Me!!!

    HaHa... GedikS sunggUh taW...

Post a Comment