Monday, March 16, 2009

buffday present exchange

aku n yan as usual laa...every year kitorang akan tukar hadiah buffday...
maklum laaa buffday sehari je beza..
so this year nyer hadiah masing2 kasi lambat sikit disebabkan kesan ekonomi yang tidak stabil skrg...hahaha
bukan aper...penat dah memerah idea nak kasi ape kan....
byk idea terlist....tp ade pro and con laaa...
memandangkan taste yan bukan gurly2 sgt...
susah nak cari nih...haha
so setelah sekian lama memerah otak aku dapat laa idea...
belikan baju Seed untuk dia.......hehehe

Peach lady shirt...

Hadiah present dari yan pulak...
Merupakan wooden frame with our pic..macam lukisan canvas gitu.....waaa sentimental value nyer....
Thanks yan...I LOVING IT!!

cantik tak??

korang nak tahu tak ape yang terlist dalam otak aku....
1. botol air jenama bro - sebab doktor suh yan minum banyak air...asik xsehat jer...tapi dia dah ade...
2. pokok solar yang bergerak - yan tak suka jugak..nanti dia bagi kat anak buah dia main...
3. Lukisan kartunis - aku nmpk artist kat Tesco..tp gambar plak takde..
4. Bear- lagi laa minah nih xmau...
5. Tudung bawal - aku terlupa plak nak beli masa pergi masjid jamek hari tuh
6. Coklat Famous a mous - tp xsure ade tak yg sourviner punyer.
7. Laptop - nih aku pun nak...ingat aku nih cop duit ker....hahaha

5 Comments:

  1. yantie said...
    Alo cik PeNg..

    Firstly nak cakap thanks a lot for d shirt (jimat kos aku shop baju this month :P)

    1. botol air jenama bro - kalo ko bagi aku leh wat botol air kat umah :P

    2. pokok solar yang bergerak - tau x per. pening aku tgk pokok tuh bergerak2 - silap2 aku simpan cantik2 dalam kotak

    3. Lukisan kartunis - len kali mintak kat aku.. leh aku g ko gmbr aku yg agak ayu n cun - eh ko ade cakap gmbr aku ke? huahua

    4. Bear- nih lagi la x payah.. silap2 jadik mcm bear yg mak aku bg. tersimpan dalam plastik - huahua mak aku x bace blog so x per

    6. Coklat Famous a mous - yg nih kalo dapat best gak leh aku mkn smp gmk - ko saje jek kan nak kasi aku gmok :(

    7. Laptop - haa nih kalo ko bagi .. mmg hadiah plg meletop aku pernah dapat yepiiiii!!!!

    lastly, nk ckp time kaseh byk2 for d lovely present. but for me the precious present is the time we spent together and everything we shared :)
    LynnDa @ PeNg said...
    wah2 terharu nyer....
    aku suh ko tulis konyer list laaa...
    nak tahu gak aper yg ko pikir nak kasi kt aku...
    yang ko komen hadiah aku wat aper...hahahaha
    yantie said...
    alamak silap la plak..plan aku nak bg kat ko?

    1. handbag - tapi ko br jek beli handbag ESPRIT kan.. so x jadik la

    2. kain baju kurung - tapi taste kain ko ngan aku agak x same aku tkot ko x berkenan. silap2 jadik langsir umah kan huahuahua

    3. tedy bear - tapi aku x suke bear n x reti la plak nak pilih :P

    4. baju - kang silap size plak kang .. so x jadik plus rase nak bagi sesuatu yg ko leh simpan smp bile2

    5. kasut - pon x tau size. nnt jadik mcm kasut putih :(

    6. handphone - ape kejadah nye aku belikan ko hs sdg kan hs aku pon x berkemera huahua ...x de logika

    7. jam - aku ade nmpk satu jam nih cute. aku berkenan sgt tp ekonomi aku kate X BOLEH!!

    Last2 aku bg frame gambar kite berdua tg penting 2-2 kene cun dalam gmbr tuh br la sejuk mate aku nak masuk bilik - tiap2 kali nk tido aku tgk gmbr tuh huahua
    PanAdoL7e said...
    Happy belated birthday again peng!

    Aku tak penah kasi ko adiah birthday ek?

    1) nak kasi kasut tk tahu saiz..

    2) nak kasi baju takut tak muat...

    3) nak kasi bf... kawan aku semua muder2...

    4) Lastly.. rasa2 nak kasi la senza! jom kita pilih n try sama2... wakakakaka....

    Cheers!!
    LynnDa @ PeNg said...
    hotak ko nak g try sama2...
    mmm tp macamana kalau jai pakai tong...huahuahua...
    nanti aku hadiah kan time hari jadi ko...
    tp kena pakai masa tiup lilin laaa...
    hua huahu a

Post a Comment