Sunday, August 16, 2009

story mory

Jumaat malam aku jumpa Yan kat OU...
menunaikan janji aku kat Yan...tul tak yan..
so we olls makan Nandos kat sana...
so just makan laaa...xsmpt nak window shopping pun...

sabtu aku plan nak g main ATV kat ulu klang...
join ngan kawan2 Malia...tup tup kitorg cancel...hahahha
maklum laa save utk blk Kelantan next week...
anak buah aku (Oyong) bertunang...disamping berpuasa ngan family...
Takpe2 next time insyallah leh join...

so hari sabtu aku just layan citer Korea jer...
petang tuh pg R&R Awan Besar coz ade org nak mkn budu...hahaha
balik tuh xbuat ape2... plan nak g follow Malia g tgk event kt ITM..
mmm malas laa coz i nak layan Ayat2 Cinta kat TV...nangis gak aku...
sok sek sok sek...sedih gak laaa

SAbtu...aku follow Malia lg pergi watch game final NCBL kat Balakong,Cheras...
jumpa ofismet aku Faza ngah bg sokongan kat Balaks dia..
jumpa Intan n so on laaa....
Balik tuh kitorg pg R&R Awan Besar lagi...hahahha
br aku tahu aku suka ayam kampung dia cicah sambal...best siottt..
masam2 manis...

itu jer kisah aku..boring weekend...

2 Comments:

  1. metalrizca said...
    lor..
    nape tak kasitau dah kat r&r awan besar??
    dah dekat ngan umah kitorang tu..

    bule aar kitorang order ayam kampung tu gak..
    sambal kasi lebey yek..
    =P
    LynnDa @ PeNg said...
    ok2...next time kiter leh makan sana ag... i selalu gak g pucong tuh...best kan sambal dia... sedap hingga menjilat kuku...

Post a Comment