Saturday, February 20, 2010

kehidupan yang tiada berpenghujung

wah macam tajuk documetary plak...
hujung minggu nih aku agak rasa depress.. dunno why..
mm aku terpikir camne kah perjalanan hidup aku nih..?
umur dah 27 tahun.. lagi beberapa hari je lagi...
tapi no one yang aku jumpa to be my other half.. so kehidupan aku lom lengkap ag..
sebab tuh hidup aku tunggang terbalik sebab lom lengkap ag kan...
huhuhu sedih nyer entry aku kali nih... entry nih aku tulis tika emosi aku agak kurang stabil..
mmm a lot of my frens dah ade family masing2... aku nih level 1 blom lepas lagi...
just a few frens left yg masih solo mcm aku nih... 1,2,3 mm leh bilang ngan jari je...
tapi diorang ramai dok jauh ngan aku..so susah aku nak hang out ngan diorg..

mm kawan aku Bob dah kawen hr nih..esok majlis sambut menantu .. so aku last minit dijemput yg macam ikhlas x ikhlas je nak jemput aku... tp x kesah laaa aku nak pg jugak....tuh pun dia suh org lain yg tlg jemputkan... and tuh pun sebab aku terdetik nak tanya kabar dia...
kalau aku senyap lepas nih aku xtahu kot dia dh kawen... huuuhhh Bob Bob...
congrets on your wedding... lepas nih xde dah org yg caring kt aku.. huhu sedih gak nih...

kadang2 aku stress jugak bila orang tanya bile nak kawen..? calon pun xde cmne nk kawen..
tolong laa carikan...aduuhhh!!! balik kampung pun sama.. baik mak aku or orang kampung aku..
semua dok tanya bile nak kawen... sebab semua yg baya2 aku kt kampung tuh dah kawen semua.... tinggal aku je.. hopefully tahun nih bakal berakhir laa soalan yang diorg selalu tanya tuh...sabar laa jodoh aku lom sampai ag.. berat sikit nak sampai kt aku.. naik basikal je kot..

7 Comments:

  1. metalrizca said...
    ehem, ehem..
    saya masih ada 3 lagi slot kosong..
    =P
    LynnDa @ PeNg said...
    eh eh nih nak kena kejar ngan puan aini nih ngan penyapu..
    Mrs Fazli said...
    insyaallah peng...kitorg doakan yaa..jgn sedey2 yaaa..syg kamukk
    LynnDa @ PeNg said...
    linda n eddie.. pasal temujanji korang yang bersyarat tuh...aku rasa cm xdapat nak tunai kan jer...
    This is .... said...
    peng,
    relax la.. mana tau, tanpa ko cari cinta tu datang sendiri..
    cikin said...
    sabar peng. ko jgn fikir yang kawen tu penghujung kehidupan. actually bila dah kawen life jd lbh complicated. bersyukurla dgn ape yg ko ade. better ko nikmati masa single ni sepenuhnya. dah kawen nnt nak 'bernafas' pun tak sempat. nak kena masak, basuh kain, kemas umah, gosok baju n blablabla. huhuhu.
    Mrs Fazli said...
    ahhah tul tue.letih jenuh..ade lak anak..nk bercinta pun tk sempat...ala relax laaa gan edy ye syarat tu hehehe..tk kemaanaa jodoh tuee...enjoy first...dh jadi cm kitorg ni..enjoy pun tk sempat..huhu

Post a Comment