Wednesday, April 29, 2009

Perangsang Templer Golf Club

buzy nyer aku dis week....heish week yang agak malang bagi aku...
banyak betul error kt client...disamping akunyer mistake jugak...
huhuhu...nih aku down sangat2 nih....

hari nih baru aku ade masa nak update blog...update for last weekend aktiviti..
giler ketinggalan zaman....
wakakka... aku cm biasa laaa balik pucong...hujung2 bulan memang semua sangap jer dok kt umah..
anak buah aku malia n perus pun ade berkampung kt umah kakak aku...
then kakak aku ade idea...bwk kitorg pg tempat abang ipar aku keje....
Perangsang Templer Golf Club kat Rawang....
wkaakaka...ape lagi kt sana kitorg melantak jer laaa....
after menyumbat perut kitorang main bowling 2 game....aku xpernah menang pun...huhuhu
strike pun xdaakkk....

Then after bowling g mandi pool...besar betul pool dia...cm size olympik...eh kecik sikit laaa....
ingat pas mandi terus nak balik...
tapi abang ipar aku ajak makan besar plak kat chinese restoran...
dalam club tuh jugak laaa.....
giler byk laukkkk....best2...murah laaa rm28 satu kepala....compare to makan besar kt hotel kan...
Sambil makan kitorang berkaraoke kt restoran tuh...
banyak lagu melayu....sib baik xde orang...
kitorang laa melalak sampai restoran nak tutup....
hehehe....balik tuh kena hantar kakak aku dulu kt puchong...
esok kan nak keje....penat2....
enjoy the pics...
tapi lupa plak nak amik gambar makanan makan besar tuh....
ade shark fin,ikan kerapu,tauhu yang sedap,ayam masak kicap,kailan,

nih menu lunch...or dunch (dinner + lunch)


melly n perus....adik beradik nih.... merangkap anak buah aku..
nice view.

kesian mirah direndam.....
bakat yang di pendam...kih kih

nyanyi ke posing....wow...tarik malia tarikk...

3 Comments:

  1. SyaHRul FaIZ & NuR AuyUN said...
    waaaaa... jeles nye.. nnt i balik bawak la i skali.. nak ikut gak... makan bnyk2.. huhuhuhu...
    ~ miss femme fabulosity ~ said...
    Patut la sms tak di layan.. Hehe.. busy mode on weekends ghupenyee ;-)

    Weeh, tak boleh terima kenyataan nie. Awat kakak ko cam mix omputih? Awat dia putih sangat nie? Apa rahsiaaaa..? ^_^
    LynnDa @ PeNg said...
    auyun-
    boleh nak g next time...tapi u bayar...wakakakka...open table sebelum kawen....hehehe

    ell-
    ko xabis2 cakap kakak aku mix omputih kan??
    putih artificial tuh...wakakka
    aku mix black..so tone kulit aku jadi laa cm mariah carey...wakakaka

Post a Comment