Tuesday, June 16, 2009

menjawab tag Eiyta

Minah nih balas dendam...sebuk dok tag aku....
jawab laa nanti dia bising...

1) Cari kawasan umah anda menggunakan Google Maps.

Sila klik untuk imej nyata
2. Tandakan kawasan umah anda,

-yang bertanda B tuh yerk...titik hijau tuh
mmm actually aku saje je tak zoom coz aku nak tunjuk jarak umah aku dari pantai...
and jarak umah aku dari TATI...
xlaa jauh sangat kan.... itulaaa umah aku di Kampung Pancur,Kemaman,Terengganu.

Nih saje aku tambah...kawasan rumah sewa aku sekarang
Sila klik untuk imej nyata
lihat yang bertanda B tuh yerk....kawasan perumahan elite..tp umah aku apartmen kos sederhana jer...Datin Wannabe...kih kih...
Mutiara Damansara...
since aku dah dedahkan tempat persembunyian aku..
jangan ade orang bom umah aku dah laa....hehhee

Siapa yang nak di tag...
-sesiapa saje yang rajin....
-lobo ker..nak gak tahu tmpt tinggal ko...sekali sebelah umah aku..
-ell
-jai
-etc....

mek aku dah jawab dah tagged mung...selesai hutang aku..



3 Comments:

  1. echoesdesign said...
    ampun...
    malangnya tag nie takleh buat
    nanti org tau akoo dok mane
    hahahahahahaha
    bahye wei
    blog akoo ramai peminat.....hahahahahahaha
    LynnDa @ PeNg said...
    giler ahhh...takut peminat serang ekk...
    kalah john travolta cmnih...
    echoesdesign said...
    ko jgn memain...
    john travolta belajar dari akoo...

Post a Comment