Thursday, June 25, 2009

Revenge of The Fallen

23/6/2009 i already watched TRANSFORMER:Revenge of The Fallen...
waahh so teruja hari tuh coz we can watch before the grand opening...
siap semua pakai baju transformers lagi...
n i thought eberybody gonna where transformers...but only us...
may be weekdays kot..depa xsempat tukar baju...
wah the movie very full of action..add some comedy some more...some romantic some more....
adeehh tp xsuka laa bile nak beromantika de amor time saat2 genting...
aku nak tgk robot2 aku bkn nak tgk si megan fox yang sexy tuh...
but i asked a few guys...semua suka ade selit2 bab2 cinta nih....
adeeeehhhh.....

tapi sangat laaa lawak citer tuh..and sangat2 laa mendebarkan....
hahhaa robot yang berperasaan....
aku asyik tergelak jer...and there are 2 parts yang eberybody is clapping hand...
time megatron bergabung...and ending...tp komen sikit laaa...
ending tuh i cannot see which robot are survive....semua MIA...
robot kecik tuh pun dah hilang awal2 lagi kt mesir....xtahu mane pg...
ANd tak pasal2 aku dapat name Decepticons...Muzri laa bagi...
LINDAPENGATRON....hahahha aku nak nama Autobots laaa....
ade ke dia ckp robot yang blur2 sikit tuh Lindapengatron....wakakkaa
may be next sequen...lindapengatron sebagai awek Optimus Prime...

Then semalam i went to the Curve again...
si Saifool nak buat farewell dinner untuk Linda....and inviting us...
makan free dekat Little Penang Cafe....hahhaa TQ Saifool...
tapi naper aku n Yan yang ex-HRSC di jemput...
owh sangat terharu....padahal si Saifool tuh we all baru jer kenal...


Then today tinggal lg 2 minggu Yan with me...
lepas nih she will start her new life with hubby laaa...
owh hilang dah sorang my bestfren....kat sape laa aku nak luah kan perasaan nanti...
biasa dialaaa tempat aku luahkan perasaan...sedih ker happy ker...huahuahua...
Lepas nih twin aku xde dah....
"owh she totally gone" dialog transformer twin hijau

Below pics sebelum pg tgk transformers...lepak makan dekat Kopitiam Cafe
wuuhhh saifool rakus nyer..

maakan...bihun sup yang tak berapa sedap nih..



cover2....

2 Comments:

  1. yantie said...
    Hi peng..
    jgn sedih2
    nnt aku pon sedih sob2
    doakan aku happy ngan hdp baru aku ek
    kalo nk share ape2 just give me a call k
    jgn malu2
    hehehe
    will miss our room so much..
    and will miss the house as well..
    and of course will miss U so much :)
    sob sob..
    Nini said...
    adeh aku tumpang sedih gak..sob2..

Post a Comment