Thursday, February 10, 2011

clearance sale @ jusco one utama

actually Jusco OU is doing clearance sale now until 21/feb/2011...

this is because they want to do the maintenance to their store..
so all items need to clear out...
aku pegi hari ni tak budget nak beli ape2...
tapi i was passed by ipenama shop... then aku perasan ade less 20%-50%..
dah lama nak beli sliper nih.. tp bile tengok harga macam tak berbaloi dengan sliper tu...
it is only sliper jepun kan.. but aku nih penggemar sliper... asalkan comfort...
memang taste sliper aku tak cantik pun... but cantik tu subjektif kan...
asal aku suka sudah laaa... it is a personal feeling..
gambar ini tiada kaitam dengan selipar aku

so bile dah 50% ape lagi rembat laaa satu.. oppss dua.. satu lagi macam sandal...
but all flat..bile dia berada di kaki aku.. fuuhh suka sangat...
takpe laa sliper tu pun memang aku hari2 guna untuk driving,pegi pasar,pegi sarapan kt mamak depan umah...
i cannot drive without sliper.. tak confident...if aku pakai sandal ke aku mesti tukar...
sliper tu is a must dalam kereta aku...
and you know why aku tak suka heels??.. heels ni cantik tu memang cantik.. 
but ia menyeksa kaki aku yang kecil molek nih... memang tak dapat tahan laa lenguh.. even aku pakai tumit sedikit pun.. tapi ade la jugak kan aku beli untuk pegi office ke untuk agenda2 yang tertentu... hahahha

oh lari tajuk plak... back to sale balik..
and sekarang banyak laa sale dekat jusco OU... especially bahagian bedsheet,bantal,perkakas dapur,comforter... tapi aku tak laa tengok detail sgt... tp aku tgk banyak laa label mark down price... tu je laa nak share...

1 Comment:

  1. aien5283 said...
    Adeh, dh lame x sopping. Teruja nye la denga clearance sale.. Tp bajet mbatasi, huhu... So duk diam2 kt umah je la haku..

Post a Comment