Friday, April 13, 2012

travel with bus

sejak dua menjak ni kalau blk kg kena blk naik bas.. memang gile lama x naik bas..tapi xpe la sekali sekala..biasa kalau blk kemaman aku prefer drive.sebab senang aku nak berjalan nnt.kalau x patah kaki sebab kt rumah xde transport.if lajak ke KT aku lagi prefer naik bas.sebab penat woo nak drive 6 jam...lain la adenorg gilir2 kan.memang sejak ade wpk tu mmg aku sombong sikit xmo naik bas.haha berlagak kan.tp sejak kenal ngan tunang aku ni dia ajar aku naik bas.biasalah awal2 xde la aku cerewet sgt.bile dh ade anak pinak nanti no bas ok..hehehe

oh sorry la aku cerita ntah ape2 coz aku mmg dlm bas ni.tengah menghilangkan kebosanan. :-P ok la i nak tidooo


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 Comments:

  1. Juliet said...
    Nak kawin, tunang suh jimat letew hehehe.. Pas kawen, balik naik kete jer.. Suh dia drive plak =D

    Selamat tiba ke destinasi!
    Chekgu Lynn said...
    pengalaman yg menarik sebenarnya naik bas...akak pun dah lama tak naik bas...

Post a Comment