Saturday, January 15, 2011

mingle with friends

hangout with x-accp-ians / x-hrsians...
normally we hangout at the curve (waroeng penyet) or bangsar (nasi lemak famous)
tapi kali ni ubah selera plak.. we meet up at Wangsa Walk...
so we had our lunch at Ayam Penyet Ria, belakang Wangsa Walk..
boleh tahan laa makan kat sini... lepas makan nak ronda2 kt wangsa walk tak tahu dah nak wat ape.. mati kutu.. karaoke kena Q.. ramai giler orang..
last2 kitorng sambung gossip kat rotiboy.. dapat meja kat luar.. nice view and anak2 kawan aku nih leh laa berlari kat luar tu.. seronok dia berjalan2...
lama gak laa melepak disitu.. hahaha

 qis gonggong ape tuh? hahahaha... cute giler
yang sebelah tu bile papa dia jaga failed gile...abis comot si emir..hahahha
patut laa nini tak harap bila nizam jaga...hahaha

 oh en ajie not in the picture... yang depan pakai tudung merah tu je yang still available yerk..
masing2 dengan partner masing2... huhu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kul 9.30mlm balik ke damansara...
si wanie and Maizura ajak chill out kat The Curve.. aku pun terus singgah laa...
ni ngan ex-smsd geng2 schoolmet dulu...
lama dah tak jumpa... huhuhu wanie cakap aku makin GEBU..
oh tidak i must workout again.. omg dah ramai dah tegur nih... i must do something..

 hehehe... muka dah sememeh dah masing2.. mane taknyer dah kul 12am..
asik minum air je aku dr tadi.. berangin2 dah badan aku ni..
dlm kul 12 lebih tu kawan wanie si Zul join... sambung gossip lagi..
hahha laki pun suka gossip ek... hehehe
thanks to him belanja ngeteh... ngeteh sampai kedai dah tutup.. dah siap angkat kerusi dah. baru laa kitorang chaw..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hari ni saje banyak giler invitation...sorry laa xdapat join.. badan aku hanya ade 1..

ell n jane ajak lunch n karaoke..tak dapat join poket dah nipis..  kalau lepak ngan geng ni kena time poket tebal sikit... lagi pun aku dah licin pegi bandung n balik kampung.. mane tak nyer ajak ngeteh kat DOME/STARBUCK hahaha...jangan marah.. next time yer girlfrens... lagi pun clash time...

pinkie tiba2 call cakap dia ade kt the curve.. ajak lepak sesama... tp tak dpt laa aku still di wangsawalk..

malia n alip nak banje makan pastu ajak karok... tak dapat gak i already been booked.

emy call ajak pegi umah dia ade makan2 kat Balakong.. tak dapat gak jauh sangat. kalau aku kat Puchong sure aku pegi..

3 Comments:

  1. MizzSal_Iska said...
    cute pics kt bwh hahaha kecik kecik je
    MizzSal_Iska said...
    Bukan Zul la peng , correction. His name is EJOY! hahahaha. Full name Hafidzul Ariff.
    LynnDa @ PeNg said...
    tu ade zul... betul la tu..
    dah dia kenalkan zul hari tu..

Post a Comment