Friday, January 14, 2011

Wander around IKEA

After dinner at the curve we went to ikea to window shopping and to find out what is new arrival and promotion at ikea...
Jalan2 tiba2 my fren cakap dia nak cari iron board n carpet baru.
Then terjumpa la iron board yang murah giler. Cuma RM12.90. Ape lagi mula kan project mencari.
Tengok dalam kotak stok dah abis. Saiful pg la tanya org ikea. Dia ckp ade satu je yang org tak jadi amik. Huhu melepas la aku.
Tapi si saiful ni baik hati offer la kat aku. Aik gentleman la plak mlm ni. Biasa berebut ngan aku.haha aku pun memikul la iron board ke sana sini.
Si saiful pulak rembat karpet pujaan hati dia. Okla tu dia pikul karpet, aku pikul iron board. Dua dua parking kat the curve. Elok sangat la tu pikul sambil menapak ke the curve.hehhe
Sekali lagi si saiful prihatin. Dia ckp dah malam ni, bawak barang plak tu. Meh ikut aku.. Aku hantar sampai kereta..
Mmm mood baik naAmpak.biasa langsung xheran aku jalan sorg2..hehe
By the way saiful ni one of my fren bukan pakwe aku k. Dia selalu teman aku dinner sebab aaku dh xde kawan.
Huhuhu
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 Comments:

  1. MizzSal_Iska said...
    oit beli bod iron ke tuh?besaunyer.
    Mrs Fazli said...
    bestkan ..gila lama lepak hehee

Post a Comment