Friday, October 8, 2010

mumtaz or muntaz

ni laa bentuk mumtaz... tak sure laa muntaz ke mumtaz....hahaha
roti nan yang disapu dengan mayonese n cheese n tomato slices...
ok jugak layan ni... Saiful yang introduce bende ni kat aku..
dia cakap kt mamak TTDI je ade ni...spesel menu kat situ..
tak tahu laa kalau tempat lain ade gak...
tp aku tak pernah jumpa ag...
lupa plak aku nama mamak tu ape..
tapi dia just 1 row dengan VADS building tu jer...

2 Comments:

  1. aiNz said...
    This comment has been removed by the author.
    aiNz said...
    iskk.. sangat menggiurkan je.. tapi jauhla plak kalau mamak tu je yang jual mumtaz tu..

Post a Comment