Thursday, June 10, 2010

one drop perfume je?

hahha semalam selepas penat lelah aku melompat dari blog ke blog mencari chain belt..
hasil nyer ape aku dapat?
chain belt tak dapat.. one drop perfume plak aku dapat..
dah lama aku cari kat kedai2 tapi tak jumpa2.. beli online je laa kat onedropperfume
since kawan2 aku yg dah kawen semua pakai one drop perfume..
and pernah aku tegur Linda Keria dulu..


"wangi nyer.. ko pakai Kenzo ek?"
sekali dia jawab " eh tak laa...one drop perfume jer.."
tapi bau dia macam original jer..
Yan plak menyampuk.. "a ah aku pun pakai perfume macam tu jer skrg.. tp aku pakai brand lain sikir..perfume paradise"
nini plak "ye best tau one drop perfume tuh..calit je banyak2 tak habis2..beli 1 kotak ko dh dapat 8 jenis bau.."

pelik gak aku...Yan dulu aku rasa branded gak..perfume mahal2..
so why not aku cuba laa 1 set... rm40 jer.. dapat 8 jenis..
aku amik set putih..dia cakap bau lembut n romantik.. bantai jer laa sedap ke tak sedap..
design botol n packaging baru..cantik plak...
postage pun rm3.30 jer.. so next week dapat laa kot..
eee tak sabar menunggu...

set 5 Women
  1. Inspired by Fairy Dust, Paris Hilton
  2. Inspired by Flower, Kenzo
  3. Inspired by Eau De, Givenchy
  4. Inspired by Magnifique, Lancome
  5. Inspired by Gardenia, Elizabeth Taylor
  6. Inspired by Madame, Jean Paul Gaultier
  7. Inspired by Pure Poison, Christian Dior
  8. Inspired by Midnight Fantasy, Britney Spears

2 Comments:

  1. ~ miss femme fabulosity ~ said...
    oh,, one drop perfume nie dulu aku dpt free je mase pegi hero/dewi remaja :)

    eh perfume no. 5 tue bau mcm roti gardenia ke ape? kihkihkih.. nnt org mesti rase nak giget ko.. dah la ko mcm roti bun.. gebu.. nyum nyum ..
    LynnDa @ PeNg said...
    ell ko cakap aku macam roti bun?
    hahahha.... yee ke yg mane mcm roti nih?

Post a Comment