Sunday, December 6, 2009

Ape ekk?


Ahad hari tuh i watching movie.. Couples Rethreat.. lawak laa citer nih...
citer nih pasal pasangan husband & wife yang nak memperbaiki hubungan dia...
bagus gak laaa diorang nih...sebelum decide nak cerai...dia cuba perbetulkan hubungan diorang dulu dgn pergi terapi dekat 1 pulau nih...
ade laa adegan2 kelakar... 18PL biasa la mesti ade adegan2 kotor sikit... hahhaha tp kelakar laaa...
gelak jer dlm wayang..tp aku kasi 3.5 bintang laa..sbb citer dia biasa2 jer..
cuma part lawak je yg best...

Then aku pegi lunch dekat Sutra Restoran dekat tingkat 2 the Curve...
dlm dia Hindu decoration laaa.. nampak exclusive gak laaa...
tp price affordable jugak.. and masa lunch siap ade buy 1 free 1 lagi...hahhaa
dia laa nk cuba tmpt yg xpernah masuk lg...aku pun xpernah masuk...
food dia ok laaa...so we olls just order yang set jer..
air Kalamanzi and bandung soda..suke sangat bandung

nih laa hidangan kitorang pesan....
oppss gmbr i jangan lupe...tp gmbr environment lupa laa nk snap...

Then after eat jalan2 cari 'tracker cap' betul ke ejaan nih...
jumpa laa jugak dekat Wild Chanel...dia laa nk tutup rambut dia yg xcantik tuh.. katanyer...
hahahha... dia ckp dahi dia luas n rambut sikit.. ok je aku tgk..
then jalan2 kat centre court the Curve ade jualan x'mas..
dia sambar 1 toys penguin kasi kat aku...
heekk hadiah untuk aku??? sempena ape? saje2 jer kasi hadiah...
aku rembat je laa dh ade orang nk kasi...
TQ dpt bwk balik Penguin sekor..
ape nak kasi nama Penguin nih ek?? ade idea?

1 Comment:

  1. aiNz said...
    penguin?hehe.. kasik nama ko je la..

Post a Comment