Wednesday, December 9, 2009

cuba jangan tak cuba

yeah aku baru je register my blog at nuffnang...
aku teruja tengok kawan aku si Emilia can generate money via blogging..
ok why not i give a try kan... x rugi ape2 pun buat...
just provide 1 widget kecik jer untuk advertisement dia...
ok laa..aku pun xtahu sangat ape function dia...
cuma aku tahu just helping them buat advertisement jer..
wait and see je laa aku dapat generate money tak...
ok sape yang nak mencuba tuh..selamat mencuba...

4 Comments:

  1. This is .... said...
    my name is Emelia, not Emilia.. haha..

    peng, letak nuffnang adv widget tu atas2 sikit.. so that, bile orang masuk blog mu, akan nampak advertisement yang menarik tu dulu..
    LynnDa @ PeNg said...
    opppsss sorry emy..
    weh aku nak tanya...
    meaning kalau ramai org clik advertisement tuh baru kiter dpt duit ekk?
    kalau xklik xdpt laa ek??
    This is .... said...
    it based on traffic and unique visitor to your blog.. dan, click on the advertisement... aku pun tak lah berapa mahir, adalah baca tips sikit2..
    metalrizca said...
    kalu ada yang click aje baru dapat generate income..
    then, ada aar rate per click tu..

    tapi, kalu sendiri click,
    tak dapat gak duit tu..

    he he..

Post a Comment