Friday, December 3, 2010

bag addict during YES '10

Year End Sale dah bermula... sekarrang baru bermula cabaran aku yang sebenarnyer...
previous entry i already made promise to myself... no more shopping until the thing betul2 needed or nazak...

mmm tapi belum ape2 aku dah memungkirinya....
kisahnyer aku nak pegi bank bayar duit kereta... sekali jalan jam laa plak.. so aku mengambil jalan lencongan yang lalu depan OU... ape llagi alang2 dah lalu singgah laa kejap...
masuk beberapa kedai kasut.. masuk jusco... berjaya.. keluar dengan tangan kosong... :)
nak cari cotton on.. tapi jauh kat sebelah wing 1 lagi.. jalan2 dah cari jalan pulang..
ternampak liz Claiborne tengah sale... teringat yanti budak ofis aku cakap LC wat sale giler2... dia pun dah rembat 2 barang...

aku pun terkenan kat satu sling bag... 30% less... aku plan nyer nak guna time g bandung nanti...
padahal kat umah dah 2 sling bag aku ade.... argghhhh....tak tahan.. design ni rare jumpa... biasa LC punya design takde cmnih... so aku rembat laaa... ade 2 design.. 1 tu corak mcam kain pelikat.. tp ofismet aku dah pakai... wallet dia pun kali ni sgt cantik ..sib baik aku tak tergoda ngan wallet sebab dah beli kan...balik dengan perasaan ragu2.. menyesal ke tidak??
menyesal pun ade... suka pun ade...
ok laaa semua dah ade... cuti shopping handbag untuk setahun laaa... insyaallah...
nanti aku list kan azam baru untuk 2011...


i need to do something laa...
mmmm i should change my lifestyle if i want to start saving....
mmm dok umah jer laaaa.... no more the curve.. ikea.. OU... alamak payah gak nih...
shopping centre depan umah jer... makan pun kena jimat...
masak jer laaa..tp dok sorang2 kalau masak sama jer laa rugi gak...
aku kena ade seseorang untuk jaga aku... haaaa ni yang betul... hehehe

2 Comments:

  1. marlia said...
    mana gambar beg? paper bag xmau tengok... huhuhu...
    ~ miss femme fabulosity ~ said...
    ape nak jadi nie !! ooo cakap aku shopping teruk yer.. hahahaha !! ko lagi dashyat !! tak abis2 beli baaaagggg manjang !! boleh jual kat car boot sale mane2 barang tak digunakan lagi =D

Post a Comment