Saturday, December 18, 2010

takoyaki octopus sangat sedappp!!!

pernah tak makan takoyaki?
biasa dia jual dekat jusco dekat food area tuh...
aku sangat suka makan takoyaki octopus... sangat sedap..
the ingredient i not really know what they put inside.. but i can see they put kubis laa...
then of course octopus... tapi banyak choices, dia ade unagi,octopus,chicken ham...
aku pun syok tengok dia buat... kiter order then bayar then dtg balik amik order..
so time2 tu jugak dia buat.. terlopong jap tgk diorg buat... pusing2 jadi bulat...
then fish flakes dia pun sedap... i like...
tp skrg nih dah laa harga dah makin mahal... fish flakes pun sikit jer..
kalau nk extra mayonise n fish flake kena add 50sen...
1 set nih ade 3 bijik bebola... harga rm4.50...
tp makan panas2 memang marbeles... tak cukup.. kalau boleh nak tambah lagi.. hehhe

5 Comments:

  1. marlia said...
    uiksss... bestnyer... tapi i x makan... heheheh.. gi ngan saper?
    LynnDa @ PeNg said...
    sorang2 je ler... hahaha
    aiNz said...
    aik..bekas dia cmtu?ni makan kat mana?ou ke?suka sgt makan..sangat sedapkan?
    LynnDa @ PeNg said...
    yup kat OU..
    MizzSal_Iska said...
    same here suka this food as well
    but kena makan panas panas kalau tak mcm tak besh!!!

Post a Comment